Eerste ontwerp Amaliapark enthousiast ontvangen. Hoe blijf je op de hoogte?

30-01-2019 1901 keer bekeken 0 reacties

De Kerngroep Amaliapark, bestaande uit enkele bewoners rondom dit park, hebben het eerste ontwerp voor extra speel- en sportaanbod in het Amaliapark enthousiast ontvangen.

De Kerngroep Amaliapark, bestaande uit enkele bewoners rondom dit park, hebben het eerste ontwerp voor extra speel- en sportaanbod in het Amaliapark enthousiast ontvangen. Zij hadden een aantal punten ter verbetering van het ontwerp, die ontwerper Arjan Vreugdenhil (van OBB ingenieurs) verwerkt heeft in het ontwerp.

Wil je op de hoogte blijven van het project in het Amaliapark? Dan kun je altijd terecht op www.leidscherijnmakenwesamen.nl/amaliapark. Je kunt ook (per mail) notificaties ontvangen wanneer er iets op de pagina gewijzigd of toegevoegd wordt. Meld je hiervoor aan op de website en log vervolgens in. Door bovenaan de pagina van amaliapark op ‘volgen’ te klikken ontvang jij altijd een update wanneer er iets wordt aangepast.

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen