Ruim 1000 reacties op enquête

23-11-2017 2983 keer bekeken 0 reacties

Tussen 1 en 19 November 2017 hebben 1041 mensen de online enquête ingevuld. Een mooi resultaat! Via Facebook, flyers, mails en andere kanalen is de enquête gepromoot. Ook zijn we de wijk in gegaan om mensen die minder digitaal zijn, op de enquêtte te wijze en om ze te helpen bij het invullen.

Het is hiermee niet een representatieve steekproef; wel een hele waardevolle aanvulling op de informatie die in een eerdere fase al was verzameld en op de vele gesprekken in de wijk. Alle informatie samen geeft ons een nog beter beeld.

1179 respondenten zijn gestart met de enquête, waarvan 1041 hem volledig hebben ingevuld. De standaard tool die we gebruikt hebben, had helaas ook wat beperkingen. Daarom is een aantal respondenten eerder afgehaakt. We zijn blij met al deze reacties en bedanken iedereen die heeft meegedaan. Ook de open vragen hebben veel ideeën opgeleverd. Deze gaan we nog verwerken en zijn dus nog niet meegenomen in onderstaand rapport. 

Resultaten van de enquete

Waar staan we nu?
Er is veel informatie verzameld, er waren veel gesprekken en er is een enquete gehouden; over wat wij belangrijk vinden voor onze wijk Leidsche Rijn.

De meest genoemde onderwerpen zie je hier op dit platform terugkomen in de zeven thema's. De resultaten van de enquete zijn hier nog niet verwerkt. Dat komt nog.

Samen willen we de ambities, op deze thema's, nu nog scherper krijgen. En we willen verder bouwen aan de netwerken om deze wensen om te zetten in daadwerkelijke activiteiten. Want samen bereiken we meer.

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen