waardevolle netwerkborrel "Leidsche Rijn maken we samen"

28-05-2019 3213 keer bekeken 0 reacties

De initiatiefnemers van 7 projecten presenteerden zich tijdens het openingsweekend op de nieuwe locatie van het wijkbureau. Zoals het project Durf voor jongeren, zwerfafval opruimen en MaAs een app voor combi-vervoer.

Zeven inspirerende  projecten van dit netwerk presenteerden zich zaterdagmiddag op het nieuwe wijkbureau aan het Brusselplein. Leuk om de mensen achter deze projecten te horen en te zien. Er werd veel gepraat, uitgewisseld, gelachen en getoost op de nieuwe plek. Johan Hahn, vrijwilliger van sesamacademie:” het was een leuke en zinvolle bijeenkomst op een mooie locatie. Ik ga kijken hoe ik de Wijkraad Leidsche Rijn en project eetbare woonwijk Rijnvliet kan ondersteunen”. “We hebben ter plekke een initiatiefgroep Wijkinformatiepunt LR opgestart. (Marieke Hellevoort; partner in Gezonde Wijkalliantie LR). Boris en Edwin te Velde meldden: super locatie voor dit netwerk en op volgende bijeenkomst misschien projecten van 1 thema uitnodigen, zodat er meer win-win te halen is.

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen