Eerste werkbijeenkomst Rijnenburg en Reijerscop

08-05-2018 1525 keer bekeken 0 reacties

Benieuwd naar de verschillende schetsen van het energielandschap Rijnenburg en Reijerscop? Op donderdag 17 mei bent u van harte welkom bij de eerste werkbijeenkomst in de Schalm, De Meern.

Benieuwd naar de verschillende schetsen van het energielandschap Rijnenburg en Reijerscop? Op donderdag 17 mei bent u van harte welkom bij de eerste werkbijeenkomst in de Schalm, De Meern. Samen met bewoners, omwonenden uit omliggende gemeenten, belanghebbenden, initiatiefnemers en het ontwerpbureau Bosch Slabbers worden verschillende varianten voor het energielandschap ontworpen. Tijdens deze bijeenkomst gaan initiatiefnemers, ontwerpers, experts en de gemeente graag met u in gesprek over de verschillende schetsen van het energielandschap. Er is gelegenheid om u te laten informeren over de schetsen, uw mening te geven en ideeën aan de ontwerpers mee te geven. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief Rijnenburg en Reijerscop of kijk op utrecht.nl/rijnenburg.

Leidsche Rijn maken we samen

Dit platform is nieuw, ook voor ons. Werkt iets niet of niet goed? Of zou je hier meer willen kunnen doen of wil je achter de schermen meehelpen, laat het ons weten!

Cookie-instellingen